Shards of Alara: Constructed Evaluation (Part II)

by BL


Η συνέχεια του Shards of Alara Consructed Review είναι επιτέλους στα ράφια… μετά από λίγη καθυστέρηση (Sorry γι’ αυτό liap, busy week). Οι κάρτες είναι χωρισμένες σε Shards και ο καιρός αίθριος με λίγα μποφόρ στο Αιγαίο. Πάμε…


----------------------------BANT----------------------------


Empyrial Archangel: Πολύ καλός reanimation target σε στυλ Blazing Archon. Αν εξαιρέσεις τα deathtouch creatures(που την κάνουν κομμάτια) είναι καλύτερη από τον Archon, γιατί λόγω shroud είναι πολύ δυσκολότερο να αντιμετωπιστεί. Μπορεί να παίξει και τον ρόλο της Platinum Angel σε Quick & Toast στυλ decks. Είναι πιο ακριβή και δεν γράφει ακριβώς “can’t lose”, αλλά και πάλι, δεν πεθαίνει από τα μισά(και παραπάνω) removals του format.


Bant Charm: Για πολλούς το καλύτερο charm. Ο βασικός λόγος για αυτόν τον χαρακτηρισμό είναι το κομμάτι που γράφει “ξερό” removal και κάτι παραπάνω, με όλα τα Finks και τους Demigod που κυκλοφορούν. Το ότι θα κάνει σε κάποια φάση counter κάποιο Cryptic Command ή κάποιο από τα charms ή θα σπάσει… ένα Warhammer(?) δεν ενοχλεί. Και όλα αυτά για τρία(όχι και τόσο δύσκολα για την Pooland) mana.


Rafiq of the Many: “Βίαιο” creature. Απειλεί να γράψει 8 damage από μόνος του. Σε ένα φαινομενικά φιλήσυχο Bant midrange deck, και με τη βοήθεια των φίλων του παρακάτω, θα τελειώσει το παιχνίδι γρήγορα αν δεν βρει απάντηση ο αντίπαλος. Δεν βρίσκω λόγο να μην μπουν τέσσερις στο deck, ακόμα και αν είναι legendary. Θες έναν νωρίς και όσο μένει κάτω αυτοί που είναι στο χέρι σου δεν θα σε ενοχλούν γιατί κερδίζεις. Σίγουρα, τον φυσάς και πέφτει out of combat με 3 toughness, αλλά αξίζει το ρίσκο.


Rhox War Monk: Πολλά παιχνίδια βλέπω να κρίνονται με μια αρχή Monk-Rafiq (με την προϋπόθεση να αποκτήσει υπόσταση ένα τέτοιο deck). Μετά από ένα attack, άντε να μπει πάλι στο race ο άλλος. Από μόνος του, είναι αξιόλογος γενικά, και ο εφιάλτης των aggro deck ειδικά: Πολύ toughness, πολύ νωρίς και πολύ life gain.


Stoic Angel: Η πιο αμυντική από την τριάδα, αλλά τέλεια για τον ρόλο της. Γράφει exalted πάνω της με μεγάλα γράμματα… χωρίς να έχει exalted στην πραγματικότητα. Σταματάει τον χρόνο απέναντι σε έναν γρήγορο αντίπαλο και φέρνει τα πράγματα εκεί ακριβώς που τα θέλει η φύση του deck σου. Αλήθεια, πιο aggro deck μπορεί να ανταπεξέλθει με αυτά τα τρία creatures στο board?


Jhessian Infiltrator: Αποτελεσματικό creature αν σκεφτούμε τα Phantom Warrior variants που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς, αφού ξεκινάει το clock νωρίς και δεν σταματάει ούτε για κάποιο Bitterblossom token ούτε για καν για τον τρομερό Kederekt Leviathan. Ειδικότερα, είναι άλλο ένα 2-drop για το Bant deck, που γεμίζει τα κενά στο curve και ρεζιλεύει αντιπάλους με τον Rafiq στο πλάι.


Steward of Valeron: Σε όποιο deck συμπεριληφθεί αυτός, θα υπάρχουν γύρω του αντικειμενικά πολύ καλύτερες κάρτες, όμως θα χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ύπαρξή του, σαν τον Court Hussar ή τον Sakura Tribe-Elder. Ή τον Solemn Simulacrum. Σίγουρα λάθος σύγκριση μόνο και μόνο από άποψη power level, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τελοσπάντων, είναι ιδανικός για το Bant midrange, γιατί κάνει accelerate στα αρκετά 4-drops(12+) αλλά έχει και Vigilance για λίγο exalted action…




------------------------ESPER------------------------


Esper Charm: Το instant card draw είναι το ελκυστικό σε αυτό το charm. Έχουμε καιρό να δούμε αυτή την ιδιότητα σε ένα αξιοπρεπές spell. Και το συγκεκριμένο είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές, τουλάχιστον όσο υπάρχει το Bitterblossom στο Standard. Το discard θα εμφανιστεί σπανιότερα, αλλά όταν ακουστεί το… “τέλος του draw step σου…” και είσαι με δύο κάρτες στο χέρι… μάντεψε.


Punish Ignorance: Τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά αν το συγκρίνεις με το Cryptic Command. Αν υπάρχει ανάγκη για έξτρα hard counter, το Cancel είναι προτιμότερο και πιο εύκολο στα mana. Είναι απ’ ότι φαίνεται προορισμένο ολοταχώς για το Shards Block, όπου το life gain/life loss θα μετρήσει στο race σε μια θάλασσα από μέτρια mid range decks.


Sharuum the Hegemon: Στο Standard δεν υπάρχει κάποιο artifact άξιο λόγου για reanimate, εκτός ίσως από την Sphinx Sovereign. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον αντίπαλο, που έχει να αντιμετωπίσει δύο μεγάλους(και μάλιστα μαύρους) fliers από το πουθενά που απειλούν να τελειώσουν τα πράγματα γρήγορα. Στην χειρότερη, πηγαινοφέρνεις capsules. WUB artifact control…?


Sphinx Sovereign: Αυτό που την κάνει ενδιαφέρουσα περίπτωση για reanimation target είναι η “μαύρη” φύση της και τα αξιόλογα stats της, οπότε γίνεται δύσκολη λεία για τα πάσης φύσεως removals. Από αυτή την άποψη όμως, είναι προτιμότερος ο Hellkite Overlord, που κάνει άμεσα επίθεση και δεν αφήνει περιθώρια για chump blocks. Τα “ιδιαίτερα” abilities της δεν την σώζουν σε αυτή τη σύγκριση όταν μιλάμε για ένα straightforward reanimation deck. Όσο για finisher σε νορμάλ control deck, είναι πιο ακριβή από την Oona και σαφώς χειρότερη στο ρόλο αυτό. Δύσκολος καιρός για σφίγγες.


Tidehollow Sculler: Βρε πως έχεις μεγαλώσει Mesmeric Fiend! Το μικρό Nightmare Horror είχε το μερίδιο του σε παλιότερα formats(α ρε Jussi!) και τώρα επέστρεψε δυνατότερο από ποτέ, σαν ένας αξιόλογος beater με ένα υπερ-χρήσιμο ability. Πρώτο γύρο Thoughtseize, δεύτερο Sculler(ή ακόμα καλύτερα, πρώτο γύρο Birds δεύτερο γύρο και τα δύο) σημαίνει δύσκολες στιγμές για ένα control και για αυτό το λόγο θα τον δούμε σε πολλά sideboards όσο είναι T2 legal, ή ακόμα και main, γιατί ότι και αν γίνει θα είναι ένα μέτριο creature, αλλά τίποτα λιγότερο. Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κάνει την εμφάνιση του και στο extended, σε αντι-combo καταστάσεις, αν και υπάρχουν άλλοι που μάλλον κάνουν καλύτερα την δουλειά του.


Agony Warp: Τροποποίηση του Last Gasp, που στην πραγματικότητα το ξεπερνάει, φυσικά αν έχεις τα απαιτούμενα mana. Η επιπλέον δυνατότητα να σκοτώσει και να γλυτώσει damage ή ακόμα καλύτερα να γλυτώσει κάποιο trade μέσα στη μάχη, είναι ενδιαφέρουσα. Στα περισσότερα deck θα προτιμηθεί μάλλον το Nameless Inversion για την ευκολία στο splash αλλά και λόγω ανάγκης για Treefolk/Faerie/Elf, κλπ.



------------------------GRIXIS------------------------


Cruel Ultimatum: Μαγειρεύει, ξεσκονίζει, σιδερώνει… Τι άλλο να κάνει πια ένα spell για να του δώσουμε την προσοχή μας? Απ’ ότι φαίνεται δεν χρειάζεται να κουράζεται άλλο, καθώς βρήκε τη θέση του σε κάποια καινούρια Q&T που έχουν κατάλληλο mana base και διάθεση για τα πάντα. Το flavor text του Smallpox περιγράφει απόλυτα αυτό το spell. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν επηρεάζει (σχεδόν)καθόλου το board και αν τη στιγμή που πάει για resolve τα πράγματα δεν είναι και πολύ ρόδινα οι πιθανότητες να παραμείνουν έτσι μετά το resolution είναι πολλές. Και το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να διορθώσεις κάτι επιπλέον σε εκείνο τον γύρο… εφτά mana είναι αυτά.


Grixis Charm: Στα χαρτιά το λιγότερο χρήσιμο charm, αλλά είναι σίγουρα από το πιο ευέλικτα. Δεδομένου ότι παίζεις κάποιο γρήγορο deck, έχεις ένα removal για το 90% του περιβάλλοντος σε ένα mirror matchup, ένα pump effect για γρήγορο kill εναντίον control/combo και σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις ένα “catch-all” bounce effect. Τι να μην σου αρέσει? Το άσχετο ψαράκι στην εικόνα. Και το ότι δεν υπάρχει deck που μπορείς να το παίξεις. Προς το παρόν.


Sedraxis Specter: Πολύ ωραία σχεδιασμένη κάρτα που σε προκαλεί να φτιάξεις ένα deck να την χαρείς. Στην ουσία B/R discard/land destruction με Blightning θα είναι(σαν αυτό που κυκλοφορεί τώρα τελευταία στα μέρη μας), με λίγο splash μπλε για αυτό το creature. Το πόσο καλό θα είναι αυτό το deck και το αν θα αξίζουν οι αλλαγές στο mana base για να συμπεριληφθεί το νέο μέλος της οικογένεια των Specters, είναι άλλο θέμα. Σίγουρα πάντως, χτυπάει για αρκετά damage και το uncounterable unearth θα φέρει πολλούς προ εκπλήξεως. Αν είχε και cycling σαν τον Viscera Dragger…



Blightning: Θα ήθελε να το έχει στη διάθεση του το Satanic Sligh της προ-προηγούμενης σαιζόν, βγάζοντας φυσικά τα Blood Moon για να χωρέσει (ε, Χάρη?). Σοβαρά πάντως, πολύ ωραίος σχεδιασμός στην μίξη των δύο abilities των χρωμάτων, που δεν θα αφήσει αδιάφορους τους deckbuilders που θέλουν κάτι απλό και αποτελεσματικό σαν σύλληψη, αλλά πολύ διασκεδαστικό. Λίγο burn, λίγο discard και με κόλλα το Blightning, φτιάχνεται η κόλαση για τα control deck.


-------------------------JUND-------------------------


Broodmate Dragon: Ο “double dragon” φέρνει μια πολύ χρήσιμη ιδιότητα στο τραπέζι. Ακόμα και αν ο αντίπαλος βρει τρόπο να τον αντιμετωπίσει, θα μείνει πίσω το φιλαράκι του να συνεχίσει τη δουλειά. Λόγω της ανθεκτικής φύσης του, μπορείς να τον εμπιστευτείς σε ένα control deck στυλ mana ramp για να κρατήσει λίγο το board. Και όταν το απαιτήσουν οι ανάγκες, θα πετάξει(μόνος του ή με την παρέα του) γρήγορα γρήγορα προς την νίκη. Γενικά, καλή περίπτωση. Μένει να δούμε αν θα βρει φωλιά.


Hellkite Overlord: Πάνω που λέγαμε για καλούς δράκους, έρχεται αυτός να μας αλλάξει τα δεδομένα. Θυμίζει την άσπρη Akroma και όχι τυχαία. Ο νούμερο ένα reanimation target στο Standard. Δεν υπάρχει δυστυχώς καλό reanimation εκτός από το Mannequin (Beacon of Unrest?). Αυτά που υπάρχουν από την άλλη είναι το Bant Charm, το Condemn, και το Unmake, οπότε δεν βλέπω πολύ φως σε αυτό το strategy. Hardcast χλωμό. Δεν είναι μόνο τα οκτώ mana, αλλά και πιο deck θα θέλει να τα δώσει. Ίσως κανένα πονηρό αλα Απότσος με Dramatic Entrance και τα ρέστα…


Sarkhan Vol: Η πρώτη κάρτα που είδαμε από το καινούριο set και κατά την γνώμη μου αρκετά εντυπωσιακή ακόμα. Μα καλά? Πέντε δράκοι? Είναι να χαίρεσαι το Magic με αυτά τα πράγματα. Το πρόβλημα με αυτόν τον κύριο είναι ότι θέλει γύρω του πολλά μικρά creatures για να αξιοποιήσει το πρώτο ability(ώστε σε κάποια φάση να χρησιμοποιήσεις και το υπερβολικό ulti του) και sac outlets για το δεύτερο ability. Χωρίς αυτά, θα αισθανθούμε ότι δεν τον χρησιμοποιούμε στο maximum των δυνατοτήτων του. Όλα αυτά μας τα προσφέρει το Devour.dec το οποίο έχω αναφέρει τόσες φορές που χάνει την αξία του. Εν τω μεταξύ, δεν πιστεύω καν ότι θα είναι τόσο καλό, οπότε δεν τον βλέπω να χαίρεται την ζεστασιά που μόνο πέντε δράκοι ξέρουν να προσφέρουν, τουλάχιστον όχι τώρα σύντομα.


Jund Charm: Να και ένα charm με ουσιαστικά ένα ability, αλλά καλό. Το instant Pyroclasm μετράει αρκετά, αφού δεν προβλέπεται τα faeries να εξαφανιστούν τώρα σύντομα. Στις περισσότερες περιπτώσεις πάντως, το original Pyroclasm θα κάνει την ίδια δουλεία και με πιο εύκολα mana. Όταν βέβαια παίζεις Jund (π.χ. το Devour.dec) θα δώσεις ένα παραπάνω mana για λίγο synergy με counters.


Sprouting Thrinax: Κομμένο και ραμμένο για devour καταστάσεις. Το τρως και σου λέει και ευχαριστώ. Μέτρια stats, αλλά δεν έχει σκοπό να μείνει σε αυτή τη μορφή για πολύ ώρα. Συν τοις άλλοις, το Token/Devour.dec αποκτάει με αυτόν και μια μικρή προστασία από mass removal.


Violent Ultimatum: Προσωπικά προτιμώ αυτό το Ultimatum από το Cruel, γιατί επηρεάζει το board αποφασιστικά και δεν μπλέκεται με πολλά πολλά. Στην καλύτερη σπάει τα μεγαλύτερα threats του αντιπάλου, στην χειρότερη τρεις lands. Ακόμα και το τελευταίο, με λίγο acceleration και κανέναν Fulminator Mage για έξτρα LD, μπορεί να αποβεί μοιραίο για τον αντίπαλο. Λίγο περίεργα τα mana, αλλά με τα σύγχρονα mana bases που ξέρουμε και αγαπάμε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Μάλλον το Q&T θα συνεχίσει να προτιμά το Cruel, οπότε ελπίζω να το δούμε σε κάποιο Jund/Naya Ramp Control.


Goblin Deathraider: Αντι-control creature, που εύχεται να γράψει 6+ damage πριν αφήσει τα εγκόσμια. Αν το καταφέρει, κάτι που είναι πολύ πιθανό, έχεις κάνει μια πολύ καλή επένδυση για τα δύο mana σου. Αν τώρα πέσει πάνω σε κάποιο creature νωρίς, που δεν είναι Goat, Homunculus ή Little Girl, και πάλι, λόγω trample θα αφήσει το στίγμα του στο life του αντιπάλου. Στη χειρότερη θα κάνει trade με κάποιον Vanquisher. Όπως και να ‘χει δηλαδή, δεν είναι χαμένα slots σε ένα deck που μπορεί με συνέπεια να έχει RB στον δεύτερο γύρο.



-------------------------NAYA-------------------------


Naya Charm: Το αγαπημένο μου charm, με τρία απολύτως χρήσιμα abilities. Το Doran/Thoctar Aggro είναι το ιδανικό μέρος να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες του. Αρκετά αξιόπιστο removal για όταν χρειαστεί, Recollect σε topdeck war, και tap-all για alpha strike σε συνωστισμένο board σε κάποιο aggro mirror. Ο καλύτερος φίλος σου στις δύσκολες ώρες.


Woolly Thoctar: Αν δεν είχαμε καλομάθει με τον Doran, θα βλέπαμε αυτόν τον χοντρούλη με ακόμα καλύτερο μάτι. Όπως και να έχει, είναι προφανώς πολύ αποτελεσματικός στον ρόλο του… δηλαδή να σπάει κεφάλια γρήγορα. Λειτουργεί σαν Doran 5-8 στο ανάλογο deck και δεν έχουμε σίγουρα παράπονο γι’ αυτό.


Ajani Vengeant: Εδώ πετυχαίνουμε τον Ajani σε άλλη φάση της ζωής του. Είναι όμως καλύτερος από τον πρώτο? Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση, γιατί είναι τελείως διαφορετικοί. Αυτός εδώ φαίνεται πιο χρήσιμος σε κάποιο control deck για το διπλό Lightning Helix που θα δώσει απέναντι σε aggro. Δεν μπορούσαν όμως να τον κάνουν να έρχεται με τέσσερα counters? Αν φοβόντουσαν το ulti του, ας έκαναν το activation στα οκτώ. Με τέσσερα counters θα έριχνε δυο Helix χωρίς να αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε το περίεργο πρώτο του ability. Σε control vs control πάντως, αλλάζει πρόσωπο, κάνοντας κάθε γύρο ένα ψευδο-LD και απειλώντας να εξαπολύσει το ulti του συντομότερα από ότι θα ήθελε ο αντίπαλος. Και το συγκεκριμένο ulti δεν συγχωρεί.


Realm Razer: Κρύβει πολύ δύναμη μέσα του αυτό το creature. Σε άδειο ή καλύτερο για την μεριά σου board, είναι αυστηρά καλύτερος από την Desolation Angel, αν και πολύ πιο άσχημος. Για να είμαστε σίγουροι όμως, οι οδηγίες χρήσης λένε να αδειάσουμε το board με κάποιο mass removal πριν τον παίξουμε και voila: Μόλις κέρδισες το παιχνίδι! Αν φάει removal, δεν έγινε και τίποτα αφού οι lands έρχονται πίσω tapped, για μην νομίζει ο άλλος ότι έπαιξε και Rewind… (πάνω σε αυτό, αν με κάποιο τρόπο πεθάνει πριν το πρώτο ability κάνει resolve, οι lands δεν θα γυρίσουν ποτέ.)


Qasali Ambusher: Ο ορισμός του ambush. Μπορώ να φανταστώ sideboarded παιχνίδια με ένα ερωτηματικό να αιωρείται. Το ‘χει, δεν το ‘χει? Και το καλό είναι ότι μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου χωρίς να σε απασχολούν τα ελεύθερα mana. Σίγουρα δεν είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά θα δώσει ανάσες στο early game ενός control και τις περισσότερες φορές θα λειτουργήσει και σαν ένα δώρεάν removal. Το κακό είναι ότι ζητάει συγκεκριμένα basic land types και δεν μπορώ να βρω ένα τέτοιο deck που θα αφήσει τον παράδεισο των Vivid/Pool χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μήπως σε κάποιο aggro mirror για να κερδίσεις tempo? Το G/W Little Kid υπάρχει και δεν νομίζω να του λείψουν αυτά τα sideboard slots. Στο extended, μια Temple Garden, δηλαδή μία fetchland, φτάνει για να είναι online, οπότε δεν αποκλείεται να τον δούμε και εκεί. Γενικά, η περίπτωση του συνοψίζεται, όπως είδα κάπου, στο ότι δύσκολα αρνείσαι κάτι για τίποτα.


-------------------------------------------------------


Και κάπου εδώ τελειώνει το αγαπητό Review μας. Θέλω να ευχαριστήσω τα Wendy’s, τους Washington Wizards και τον Wall-E. Χορηγός η Θεοδοσία η σπιτονοικοκυρά.


Επιβάλλεται βέβαια ένα top10(για το Standard) σε αλφαβητική σειρά:

Bant Charm


Cruel Ultimatum


Goblin Assault

Knight of the White Orchid

Naya Charm

Rhox War Monk

Stoic Angel

Tidehollow Sculler

Violent Ultimatum

Wooly Thoctar


Αν έχετε κάτι να πείτε για κάποια κάρτα ή οτιδήποτε άλλο… πείτε το. Αλλά ανώνυμα, για την ασφάλειά σας :P


-------------------------------------------------------


5 comments:

Thodoris Liapatis said...

Εε, τι άλλο να πω, o Bl ξέρει... for sure!!! :D

Το δικό μου Top 10 θα ήταν κάπως έτσι όμως(με σειρά προτεραιότητας, και για το Standard και μόνο):

1. Bant Charm
2. Cruel Ultimatum
3. Hell's Thunder
4. Stoic Angel
5. Agony Warp
6. Sprouting Thrinax
7. Oblivion Ring
8. Rhox War Monk
9. Realm Razer
10. Resounding Thunder

Anonymous said...

Απολαυστικός όπως πάντα ο senor Μαυρουδής. Εγγύηση ότι δεν θα βαρεθείς μέχρι σιχαμάρας για να διαβάσεις τις αναλύσεις του και θα σκάσει και κάποιο χαμογελάκι με τα χιουμοριστικά σχόλιά του.
Έχω μόνο μια ερώτηση για σας μεσιέ. Τί θα προτιμούσατε; Το μπλάιτνιγκ πριν κανά 2 χρόνια ή μήπως το blood moon τώρα;Γιατί να μην ξεχνάμε ότι το blood moon σε αυτό το περιβάλλον θα έκανε ότι έκανε και πριν 2 χρόνια αλλά σε υπερθετικό βαθμό. Θα μάτωνε το moo... εεεε το φεγγαράκι ήθελα να πώ του 85% του φορμάτ (αν υποθέσουμε το ρέντ ντέκ στο 15%)και μπορεί και παραπάνω.
Πί ές. Την επόμενη φορά περιμένω και ΤΟΠ 5 μουσικής (ή τόχεις ρε παιδί μου το πακέτο για να γράψεις σε σταρσίτι ή δεν τόχεις!)
Πί ές δύο. Μπράβο, καλό άρθρο αν δεν συνάγεται πουθενά από τα παραπάνω.
Ξέρεις ποιός.

Anonymous said...

Αντικειμενικά τo blood moon, τότε και τώρα. Αλλά σαν αυτός που "καταπίνει" τέτοιες κάρτες και δεν τις παίζει ποτέ, το σχόλιο μου για 2 χρόνια πριν, ήταν μάλλον ειρωνικό. Θα γούσταρα να τρώω Blightning όλη μέρα αντί για ματωμένα moo... δεν πρέπει, είναι λάθος, διαβάζουν και παιδιά(λέμε τώρα).
Thanx mr. Ξέρεις ποιός.

Anonymous said...

Καλή ιδέα παρεπιπτόντως.

Music credits:

Intro
Rolling Stones - She's Like A Rainbow
Bant
Clint Mansell - The Last Man
Queensryche - Silent Lucidity
Esper
Katatonia - Inside The City Of Glass
The Knife - Marble House
Grixis
Akira Yamaoka - Nightmarish Waltz
Tom Waits - Way Down In The Hole
Jund
Arctic Monkeys - Perhaps Vampires Is A Bit Strong But...
Garbage - I Would Die For You
Naya
Gorillaz - Fire Coming Out Of A Monkey's Head
The Coasters - Down In Mexico
Outro
Andrea Bocelli - Time To Say Goodbye

Anonymous said...

Down in Mexico... ti eipes tora. Fantastiko to s/t tou Death Proof!