Προφίλ Ελλήνων Παιχτών: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

1. Πες μας λίγα πράγματα για σένα (Από που είσαι, που μένεις, ηλικία, occupation, πόσο καιρό παίζεις magic, με ποιους τεστάρεις)

Είμαι ο Γρηγόρης, πρώην κάτοικος Θεσσαλονίκης και πλέον Κερκυραίος. Κατάφερα να φτάσω τα 30, και η τελευταία δεκαετεία μου φάνηκε λίγο γρήγορη.. Στη Θεσσαλονίκη είχα ένα hobby store, το οποίο έχω πλέον μεταφέρει στην Κέρκυρα και τον Νοέμβριο θα είναι έτοιμο - επιτέλους.
Παίζω magic από το 98 όταν και αγόρασα το πρώτο μου Tournament Pack από Fifth Edition και αντάλλαξα επιτόπου το "κακό creature" Birds of Paradise (αίσχος 0/1) για ένα Booby Trap (10 damage ftw!). Έκτοτε σταμάταγα κατά καιρούς, δοκίμαζα άλλα tcgs ακόμη και online games για να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι το Magic τελικά το παντρεύεσαι.


2. Επιτεύγματα στο παρελθόν, όσον αφορά το Magic?

Μετράω 2 συμμετοχές στο πανελλήνιο, μία φέτος και μία το 2000 στα μπουντρούμια της Κάισσας Πειραιά με τραγικά αποτελέσματα - αλλά έπαιξα και τους 12 γύρους του τουρνουά. Έχω παίξει επίσης στο πρώτο και μοναδικό open Βαλκανικό τουρνουά δίπλα στη σάλα με τα Playmobil στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω στο GP Athens λόγω δουλειάς. Γενικά δεν είμαι καθόλου competitive player και μ' αρέσουν τα Rogue Decks, ιδίως αυτά που όταν τα σκέφτεσαι "έχουν" όλα τα άλλα του περιβάλλοντος αλλά όταν τα κατεβάζεις στο τουρνουά τρώνε ξύλο αλύπητα.


3. Πως σου φαίνεται το νέο set στα Limited formats? Ποια common θα θελες να χεις τετράδα σε Shards of Alara Sealed? Βομβα που εύχεσαι να ανοίξεις σε draft/sealed?

Το Shards γενικά είναι χάος στο limited και αυτό έχει πολυ πλάκα. Η common που θα διάλεγα το Branching Bolt και βόμβα ο Sarkhan Vol.


4. Ποια κάρτα της νέας έκδοσης πιστεύεις ότι θα χει το μεγαλύτερο impact στο νεο Standard?

Μ' αρέσει πολύ η Stoic Angel. Με το άσπρο και μπλέ να την υποστηρίζει μπορεί να μείνει στο Board και να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε αντίπαλα creature decks. Έχει και ωραία illustration btw.


5. Δώσε τις προβέψεις σου για το νέο Extended. Αν πήγαινες στο PT Berlin, ποιο ντεκ θα έπαιζες?

Extended έχω κλασσική συνταγή: copy - paste Μπακόπουλος deck. Φέτος με δικαίωσε και στο standard ο γιατρός! 8)

--------------------------------------------

4 comments:

Anonymous said...

Αφού δεν υπάρχεις ρε πως σου έκαναν profile? Anyway σου εύχομαι καλη επιτυχία στο καινούργιο μαγαζί. Να δούμε αν θα αξιωθούμε να έρθουμε κάποια στιγμή!!

Grigoris said...

Να σαι καλά ρε Κωστή. Μέχρι το καλοκαίρι θα σκεφτείς μια καλή δικαιολογία για να έρθεις ;)

Anonymous said...

Σίγουρα η πιο πετυχιμένη ατάκα που έχω ακούσει για το magic by far!Γρηγόρη, η φυγή σου από την Θεσσαλονίκη είναι απώλεια ( αν και οι αντικαταστάτες σου νομίζω ότι είναι ιδανικοί) και σου εύχομαι τα καλύτερα στην νέα σου περιπέτεια! Φυσικά περιμένω address και φωτόζζζ όταν με το καλό σηκώσεις αυτό το γεφύρι της Άρτας που σκοπεύεις!!!
Τέικ κέαρ μαν.
Χάρις ο ψηλός.

Grigoris said...

Χαρούλη βρέθηκε η γυναίκα του πρωτομάστορα! Από Δευτέρα θα μας στοιχειώνει ;)
Να περνάτε καλά εκεί πάνω ψηλέ. Τώρα που χειμωνιάζει θα είναι καλύτερα!