Προφίλ Ελλήνων Παιχτών: ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΣΑ

1. Πες μας λίγα πράγματα για σένα (Από που είσαι, που μένεις, ηλικία, occupation, πόσο καιρό παίζεις magic, με ποιους τεστάρεις)

Είμαι 2? (δεν ρωτάμε ποτέ μια γυναίκα την ηλικία της), μένω στην Ηλιούπολη, δουλεύω στην εξυπηρέτηση πελατών σε αλυσίδα με έπιπλα (κοινώς εμένα βρίζουν όταν κάτι δε πάει καλά), παίζω Magic 3 χρόνια και τεστάρω με τους Ανέστη, Φύσσα, Βαν, Βερνίνο και βέβαια με τον Fella.


2. Προηγούμενα επιτεύγματα? Συμμετοχές σε GP ή PT?

Παίζω Magic για να περνάω καλά και όχι τόσο πολύ Competitive οπότε εάν θεωρείς επίτευγμα 2 Prereleases και το να νικάω τον Βαν 9 στις 10 φορές, ΟΚ Cool :-)


3. Ποιες οι σκέψεις σου για το Standard μετά την κυκλοφορία της Shadowmoor? Ποια κάρτα της νέας έκδοσης πιστεύεις ότι έχει το μεγαλύτερο impact στο Type2?

Δεν θεωρώ ότι η Shadowmoor έχει κάνει καμιά μεγάλη διαφορά στο format με εξαίρεση κάποια πολύ δυνατά uncommon (Javelin, Firespout, Kitchen Finks), τα οποία αλλάζουν λίγο το τοπίο, αλλά μπορούμε και χωρίς αυτά.


4. Ποιες οι προτιμήσεις σου στο Shadowmoor Draft? Αγαπημένη common? Βομβα που πάντα εύχεσαι να ανοίξεις?

Σε γενικές γραμμές θεωρώ brainless το R/G ή το B/R, δεν έχω χάσει ποτέ draftάροντάς το, όσο κακό και εάν θεωρούσατο ντεκ. Και η αγαπημένη μου κάρτα είναι το Power of Fire.


5. Για το Block Constructed (Lorwyn, Morningtide, Shadowmoor) τι βλέπεις?

Πιστεύω πως τα faeries είναι το καλύτερο deck, οπότε δεν πιστεύω πως θα αλλάξει τίποτα. Ίσως η EVENTIDE κάνει τη διαφορά, αν και προσωπικά δεν το νομίζω και δεν εύχομαι δηλαδή, faeries παίζω.


6. Πως αισθάνεσαι σε τουρνουά όταν είσαι η μόνη συμμετέχοντας που εκπροσωπείς το γυναικείο φύλο? Οι παίχτες σου συμπεριφέρονται διαφορετικά, ή σαν να παίζαν αντιμέτωποι με άλλο άρρενα?

Έχει χαβαλέ, όσοι δε με ήξεραν στην αρχή προσπαθούν να είναι τυπικοί και ευγενικοι, κάποιοι ξαφνιάζονται κιόλας, μετά γίνοντα οι αγαπημένοι σε όλους μας κάφροι Magicάδες που αγαπάμε. Πάντως δεν είμαι η μόνη που εκπροσωπώ το γυναικείο φύλο. Υπάρχουν και άλλεςκοπέλες, όπως η Μαρία Αυθύνου και η... OK μόνο εμείς οι δύο σε τόσο "σταθερό" ρυθμό, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε.

No comments: