Προφίλ Ελλήνων Παιχτών: ΦΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΙΑΚΟΣ

1. Πες μας λίγα πράγματα για σένα (Από που είσαι, που μένεις, ηλικία, occupation, πόσο καιρό παίζεις magic, με ποιους τεστάρεις)

Ειμαι απο τη Δραμα, 24 χρονων και σπουδαζω πληροφορικη, δυστυχως στο ΤΕΙ της Σινδου. Παίζω magic απο το σωτηριο ετος 1998. Το 2000 σταματησα το magic λογω ελλειψης κόσμου στη Δραμα μέχρι το 2003 οποτε και ηρθα και Θεσσαλονικη και ξαναξεκινησα. Τον τελευταίο χρόνο τεστάρω συνηθως με τον Μιναδάκη, τον Δημητριάδη και τον Μητρίτσα.


2. Προηγούμενα επιτεύγματα? Συμμετοχές σε GP ή PT?

Δεν εχω παει σε κανενα GP. Λογω βλακειας δεν πηγα ουτε στο GP Athens. Κατα τα αλλα, μπολικα top8 σε gpt kai ptq χωρις καμια διακριση.


3. Ποιες οι σκέψεις σου για το Standar? Ποια κάρτα της Shadowmoor πιστεύεις ότι θα έχει το μεγαλύτερο impact στο Type2?

Faeries all the way! Ευτυχως η δυστυχως, μετα τη Morningtide, είναι ολοφάνερο ποιο είναι το καλύτερο deck. Κατι μου λέει οτι μετά το hollywood το περιβάλλον αποτελείται απο faeries και anti-faeries, κατι σαν το mirrodin block με το affinity.
Απο τις καινούργιες κάρτες, το μονο που με ενθουσιασε είναι ο kitchen finks (η chicken wings κατα τον μιναδακη). Καλό και το javelin και ο tattermunge maniac. Δεν υπαρχει παντως καμια καρτα που να φτιαξεις deck γυρω της, ούτε κάτι που να ξεχωρίζει σε power level.


4. Ποιες οι προτιμήσεις σου στο Shadowmoor Draft? Αγαπημένη common? Βομβα που πάντα εύχεσαι να ανοίξεις?

Δεν εχω ιδιαίτερη προτίμηση σε αρχέτυπο, αν και το g/w και το u/w φαίνεται να ξεχωρίζουν. Απο κάρτες :
Commons : Silkbind faerie, power of fire,
οποιοδηποτε removal
Uncommons : Leech bonder, murderous redcap, firesprout
Rares : Din of the fireherd, Oona, Mass calcify, Godhead of awe


5. Για το Block Constructed (Lorwyn, Morningtide, Shadowmoor) τι βλέπεις?

Faeries ειναι σιγουρα το καλυτερο deck με διαφορα. Απο κει και περα μπορει να παιξει οτιδηποτε πχ elves, kithkins, elementals, πονηρο giants me austere command και thundercloud shaman κλπ. Δυστυχως η wizards σε μεγαλο βαθμο ακόμα μια φορα έχει φτιάξει τα decks για μας, οπότε δε νομίζω να χωράει και πολύ innovation.

No comments: